20130118

Kurung Moden + Kain Flowy

Ari tu ada kawan opis akak ni nak kawin bulan August nih. (4 Syawal to be exact...) Dia membawa lah kain lace nya warna putih nak buat baju pengantin.


Kain lining nya cuma 4 meter untuk baju ngan kain. Teringin ler pulak nak buat kain flowy. Huk aloh, mana cukup dik nun oiiiii.... Ko pegi beli lagilah dik...


Udah kain nak flowy, bajunya ada lace tp bunga-bungaan nya warna putih sama jugak. So, katanya nak letak bunga-bunga yang timbul cenggini


mekaseh incik gugel


So, akak suggest ler bunga-bungaan tu pakai yg contrast kaler sket tp light. not so shocking, nnt nampak bunga jer, pengantin tak nampak.


Tapi, akak jadik konsultan jer..... hahaha... Dia dah ada tailor nyer sendiri, cuma nak tanya pendapat jer... Takper, akak nyer consultation FOC jer dik... Ikhlas utk seorang kawan yg nak kelihatan cantik di hari perkahwinan. 


Eh, mana tau pasnih ada pengantin yg nak tempah dari akak.... amiinnnn....




20130115

Diskaun 50%

Especially untuk para wanita di luar sana. Kelihatan cantik dan anggun 24 jam sehari, 7 hari seminggu, 52 minggu setahun....

Untuk pria pula, boleh hadiahkan untuk yang tersayang.... bukan hanya untuk cantik, untuk kesihatan juga...

Mari klik sini...





20130110



Meh kita join Segmen Review Blog oleh blogger Nasriz.

Syarat2 nya:-
1. copy banner kat atas dan letak kat blog korang. jgn lupa back link kat blog Nasriz  done

2. korang kena follow blog Nasriz dan beliau akan follow blog korang balik  done

3. buat entry Review Blog Bertuah  done

4. lepas tu korang tinggalkan komen kat kotak entry segmen ni kat blog Nasriz  done

Aktiviti me'review' akan di jalankan pada 14 Januari 2013.

Sudi-sudi kan lah....




Penggal Persekolahan Baru

Cikgu pun mesti nak bersemangat cam anak murid darjah satu, kannnn?

Haaa.... ini tempahan dari cikgu yang nak memulakan sesi persekolahan ari tu... Ada dua, yang lagi satu, tak berkesempatan nak snap, udah di antar duluan...









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...