20130213

Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

Big GiveAway by CikguFizi, Fizgraphic.com, Kisahemasputih.com, Duniashida.com & Aimancool.com


1.  Buat satu entri dan letak title: Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool  done

2.  Letak banner dalam entri serta backlink kan ke entri ini  done

3.  Dibawah banner sertakan juga ayat ini > Big GiveAway by CikguFizi, Fizgraphic.com, Kisahemasputih.com, Duniashida.com & Aimancool.com  *wajib  done

4.  Follow Sponsor: Cikgu Fizi, Fizgraphic.com, Emasputih.com, Duniashida.com & Aimancool.com  *wajib  done

5.  Like FB Sponsor: CikguFizi, Fizgraphic, Duniashida, EmasPutih  *wajib  done

6.  Masukkan Sponsors dalam Bloglist korang  *wajib  done

7.  Tag sekurang-kurangnya 2 rakan *lebih lagi bagus!  nuramirahhafidz.blogspot.com & terbangtinggimenggapaiawan.blogspot

8.  Dah siap, komenkan link entri GA ke entri Fizgraphic  done 

9.  Sharekan link GA ke wall facebook masing-masing  done


Korang klau nak tau lebih lanjut, klik jer kat banner atas nun....








15 comments:

AinNadhirah said...

Dari segmen yang sama..
Singgah+follow

http://aindonashi.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Adiba™ said...

Good luck :) http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Datang follow sini....sudi-sudi singgah blog cik akak :)

MawardiYunus said...

Salam..gud luck ya.. saya pon join segmen ni jugak :) http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

jamil hashim said...

salam join >>> follow me <<< http://jmbelog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html

Ct Noraishah said...

http://sna-aai.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html#.USrsOXp0hr8

Farah Waheda Wahid said...

datang dari GA yang sama... dan dah follow awak...

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Yaya NHA said...


Hai hai , Dri segmen sama .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Nadia Johari said...

datang dari segmen yang sama..good luck..

http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Farah Shahirah said...

datang dari segmen yang sama :)

http://www.farahshahirah.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

eyka said...

Assalamualaikum..Saya datang dari GA yang sama...Done follow blog ni...Semoga berjaya... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Seneorita Baharin said...

Salam..dari segmen yg sama..bw n follow u here...Good luck eyh! ;)

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

jijah said...

salam hye dri sgmen yg sama..bw here..g.luck erh :)..
jemputlah snggah ka blog jc..http://jijahcomey.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Aenn Athirah said...

salam.. dari GA sama..bw + follow #20..
gudluck =)

http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...