20130217

Segmen : Jom Jadi Blogger Pilihan Wan 2013





S: Kenapa perlu join??
J: Sebab segmen ni tiada tarikh akhir.

S: Apa kelebihan segmen ini :
J: Wan akan wujudkan bloglist khas untuk kesemua peserta di mana Wan akan terjah.

S: Bloglist tersedia ada,macam mana? 
J: Tambah "Bloglist Blogger Pilihan 2013" 


Syarat-syarat penyertaan:

1) Follow blog ini dan like fanpage.. Advance, bagi sesiapa ada twitter di galakkan untuk follow sekali.
Twitter : 
  done (tp akk takde twitter, sorry...)

2) Buatkan entry bertajuk " Segmen : Jom Jadi Blogger Pilihan Wan 2013" done

3) Tempekkan banner di atas pada entry anda serta backlink kan ke entry ni. done

4) Tag sekurangnya 2orang blogger untuk panjangkan segmen ni.. done - Faten & Amirah

5) Publish entry anda dan beri link pada komen di bawah  done









1 comment:

Nao Mei said...

Gud luck...cik akak pun dah join segmen nie..hihi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...