20130416

Baju Marhaban Bonda (Part I)

Mak ajah dah berapa kali sound akak... Baju marhabannya tak berkesempatan dia nak menjahitnya sendiri. Maklumlah, dia agak uzur kebelakangan nie... Tapi semangat nak beriadah dgn teman2 mengisi masa lapang masih tetap keutamaannya.

Sampai 2 pasang baju baru just utk group marhabannya.... Sesapa nak tempah group marhaban sekitar Klang ni, boleh bagitau.... hahaha... dah jadi broker marhaban plak dah...

Sempat siapkan satu ni dulu, urgent katanya....

Baju kurung pesak gantung (feveret mak ajah), kain kipas tepi, dan special request utk getah hujung lengan dan poket (mmg baju mak ajah wajib ada poket - senang nak simpan barang katanya...)

Korang klau nak buat poket pun boleh, akk charge extra rm10.... :)



















No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...