20130313

Bunting

Hanya untuk binatang sahaja.... bunting gajah...

Eh, kucing kat umah akak, dedua ekor ngah bunting. Asal sekor perut besar, sat laie yang lagi sekor pun sama. Huh, jenuh akak. Dah tu dedua tak reti jaga anak. Akak rasa dah tiga-pat kali derang beranak, sekor anak pun takdak... kena langgar, kena kidnap, kena baham dek anjing, kena baham dek kucing jantan, kena abandon dek mak sendiri.... Akak dah sound dah kat derang, jgn beranak lagik kat umah akak. Pi banak jejauh sket.... hahaha....

Entri ini adalah tidak berkaitan dengan haiwan yea.... terrrr meraban sekejapan tadi.

Tadaaaaaa.... banting akak yang ditempah dari Salju Creative




Segala urusan amatlah mudah dgn tuan punya kedai... Korang kalau nak tempah kad kawin, cubalah tempah dgn Salju Creative. Cantik sungguh akak tengok kad kawin tu, mcm nak buat satu plak buat kenangan. psst...psstt..Umi, akak nak buat sekepingggg jer buat kenangan sempena ulang tahun ke-16... hahaha... poyossss....










No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...