20130322

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara


Mak Dara nak buat satu GA yang sangat simple, sempoi dan tak semput untuk disertai oleh semua rakan Blogers.  Nama GA gah semacam je kan mestilah kerana ia se gah 56 hadiah yg telah ditaja oleh 30 org sponsor. Ya benar!! Sebanyak 56 buah hadiah hadiah hebat sedang menanti untuk dimenangi!!! Semua hadiah tersebut adalah ikhlas dan tajaan daripada 30 penaja dan juga teman bloggers Mak Dara.Mak Dara ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada setiap seorang dari 30 penaja yang sudi untuk sponsor hadiah hadiah yang sungguh awesome ini. Jadiii.. Anda rasa bertuah? Moh nengok syarat syaratnya ya..

1. Follow Blog Bicara Mak Dara
2. Buat entri dengan tajuk 
"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"
3. Masukkan Banner Di Atas Ke Dalam Entry dan Linkkan Ke Entry Ini.
4. Copy paste senarai penaja di bawah ke dalam entry anda itu.
SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,MasZull,SeneoritaBaharin,Hazmanakaspecies1980,NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunny,SiMatatajmDayangDeno,AimanAziz,SuWaRa EntertainmentBeta KupuSyida Rasyida
5 .Tag 3 Orang Rakan Anda Untuk Menyertai GA Ini. (Dan mereka harus tahu akan GA ini)
6. Setelah selesai sila tinggalkan Url link entry di kotak komen di bawah ya..

Giveaway ini terbuka kepada semua rakan blogger (termasuk para penaja).Tarikh tutup untuk GA ini adalah pada 31hb Mac 2013. Mak Dara ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada setiap seorang dari 30 penaja yang sudi untuk sponsor hadiah hadiah yang sungguh awesome ini.. Mak benar benar terharu dengan kesudian, keikhlasan dan kesupportan anda.


Satu Giveaway, 30 Penaja, 

56 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 
by Mak Dara



Nak join, sila klik pada gambor piala di atas yea....











42 comments:

Diana Azis said...

Salam..diana pun join GA yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

Good luck :)

adzairdawati makdara said...

terima kasih kerana sudi join giveaway Mak Dara ini ya.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Jadi, nantikan keputusannya tak lama lagi ya..

Farah Waheda Wahid said...

all the best... ^_^

Nur Mahirah said...

Singgah dan follow dari GA yang sama .. good luck :)

http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Seneorita Baharin said...

Good luck dear, singgah dari segmen yg sama.
btw alredy follow u :)

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Zira Aziz said...

BW n follow dr GA yg sama:

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Salam Ukhuwah...

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Secret Of Shaila said...

hai..saya singgah dari GA yang sama..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Farah Waheda Wahid said...

salam kenal...singgah sini dari GA yang sama....dan follow sini sekali...all the best ya... ^_^

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Bahrain Ramlan said...

ALL THE BEST!!>>

http://bahrain-info.blogspot.com/2013/03/luahan-seorang-ibu-terhadap-anaknya.html

Noor Najwa said...

dri segmen yg sama..done follow you..http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Norliza Nordin said...

join jugak!

Singgah dan follow sini! ^^

Encik Zaharin said...

Salam , dari segmen yang sama.Terus follow anda..


http://babaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum..
singgah dari segmen yang sama (:

http://www.azhafizah.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Lyeen De Syifa said...

gud luck..jum join ga ni pulak...http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-aisyah-humaira.html

aLamS LegacY said...

dari segmen sama

http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Rozuan Ismail said...

Good luck dear!!

singgah dari GA yg sama

jemput singgah!!

http://kringg.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_23.html

Kasih Lestari said...

Dari segmen yg sama...

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

cci said...

segmen yg sama gak.. ^_^

http://ccicutedollylicious.blogspot.com/

RamRamCute said...

salam..

Singgah dari segmen yang sama..all the best ye :-)

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

sukagelak said...

Jalan-jalan sini :)
Dari segmen Mak Dara jugak.

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Elfirah LOng said...

dri segmen ...done follow u ...jom follow sy juga


http://impianzafirah.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_864.html

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...

Saya datang dari segmen yang sama...dah follow google sini...

http://mselim3.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Normi Nieza said...

singgah dr segmen yg sama..:)
gud luck..

oshin kecik said...

ponnn...ponnnn...ponnnnn

Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

nida zin said...

hai.nida dtg dri segmen.....
gudluck&selamat bersegmen...

http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Hazrina Halim said...

bw sini dari segmen sama..:)

http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

cintahati fyda said...

hye..dari segmen yang sama..good luck..singgah dan follow awak ye.. :)

http://ceritahatifyshah.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Miss Purple said...

Miss Purple singgah dari GA yang sama and done follow awak.. :)

http://milopurple.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Scarlett O'Hara said...

Jom join ramai-ramai.bagi support kat Mak Dara.

Emas Putih said...

bw sini http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Ibu Amirul said...

datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

zainatul abu bakar said...

Salam..singgah & follow :)
Jom ke blog perempuankampungmoden.blogspot.com

zainatul abu bakar said...

Salam..singgah & follow. Jemput ke blog perempuankampungmoden.blogspot.com :)

MawardiYunus said...

salam... saya pon join jugak.. slamat ya :)http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diari Si Froggie said...

Salam kenal :) aida datang dari GA yang sama.. hope kita sama2 bertuah :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

tenku butang said...

dari segmen yg sama.. done/already follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Diyana Hani said...

hai..singgah dan folow sini..kalau sudi..join la ga hani yw..http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

Waney Zainuddin said...

salam kenal. jemput join GA kat my blog. TQ :)
http://www.waneyzainuddin.com/2013/06/GiveawaybyWaneyZainuddinDuitRaya2013.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...