20130301

SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??







CARA PENYERTAAN
1. Follow Blog DAN Facebook Fanpage Salju Creative.  done
2. Letakkan Banner Contest yang dilinkkan ke blog saljucreative di side bar, header bar atau footer bar.  done
3. Buat satu entry di dalam blog anda, dan post kan link entry di bahagian komen dalam post ini. Entry anda mestilah mengandungi;
# Tajuk : SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??  done
#Banner yang dilinkkan ke blog ini.  done
#Design baju yang dikehendaki dan saiz baju.  design no.2 - saiz XL
#Lengkapkan Slogan: Saya suka Salju Creative kerana saya sokong idea bisnes anda - superb! (errr... boleh ker cenggini? manis tak?)  (Ayat-ayat manis korang tentang Salju Creative.. tak kisah berapa panjang ayat korang)

KRITERIA PEMENANG
3 Pemenang akan dipilih berdasarkan slogan ayat-ayat manis korang... hehe..

TARIKH TUTUP PENYERTAAN
31 MAC 2013


Korang klau nak join, sila klik kat banner....











1 comment:

Alia Az said...

dari CONTEST yang sama ! hehe .. goodluck ! =D done follow you .. follow me yeahh .. hehe .. =D

http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...